mindset coaching

Stap voor stap meer energie 

Diep van binnen wil je graag sporten en gezonder leven, maar telkens weer houdt je energieniveau je tegen om door te zetten.Start direct om meer energie te krijgen 

Je weet dat sporten goed is voor lichaam en geest. Maar de energie ontbreekt hiervoor 

dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Verhoog je energie en verlies gewicht in 4 weken met 6 domeinen coaching

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met gezonder leven, maar je weet niet precies hoe.

Het voelt onwennig

Starten met gezonder leven voelt onwennig en je weet niet precies wat je doet.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je energie niveau kan verhogen

Energie Coach

Met meer dan 10 jaar ervaring in de gezondheidsbranche focus ik me nu op mensen die moeite hebben om energie te vinden om te sporten. Ik help mensen om elke dag uitgerust wakker te worden en zich nooit meer futloos te voelen. Door mijn expertise en de toepassing van het 6 domein model van physics heb ik schrikbarende resultaten bereikt in mijn eigen praktijk. Met mijn kennis en inlevingsvermogen kan ik mensen in slechts 4 weken helpen hun energieniveau te verhogen en gewicht te verliezen.

Hoe klinkt het als ik zeg dat we je energieniveau in 4 weken kunnen verhogen zonder te sporten? Hierdoor zul je eerst voldoende energie ervaren, wat je in staat zal stellen om met een fijn gevoel te beginnen met sporten.

Heb je last van klachten, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw klachten kunt verminderen en je energie niveau fors kan verhogen? Dat je kunt werken aan je  gezondheid, je mentale helderheid kunt verbeteren én tegelijkertijd kunt werken aan een betere nachtrust en aan het behouden van een gezonde bloeddruk en hartslag?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Hallo, mijn naam is John! Enkele jaren geleden zat ik in dezelfde situatie als jij. Ik had last van stress, prikkelbaarheid, slecht slapen en weinig energie. Ik wilde me weer sterk en gezond voelen en de dingen die ik leuk vind met volle energie kunnen doen.

Na het volgen van het 4-weken durende gezondheid coaching traject van Stan kreeg ik inzicht in mijn gezondheid. Hij liet me zien dat het anders kon en dat we in slechts 4 weken al grote resultaten konden behalen.

Ik wist wel dat gezonder leven goed voor mij was, maar ik kon niet geloven dat we in 4 weken zulke resultaten konden behalen. Maar geloof me, door aanpassingen op deze 6 domeinen kreeg mijn lichaam een bepaalde rust en mijn energieniveau schoot omhoog.

Op dit moment sport ik zonder moeite 3 keer per week en begrijp ik nu waarom het zo belangrijk is om gezond te leven. Mijn energieniveau is hoog en ik heb elke dag zin om leuke dingen te doen.

Jouw reis naar meer energie start met...

1. Voeding

Weet jij welke voeding jouw darmen optimaal laten functioneren en jou de energie geven om het maximale uit het leven te halen?

2. Immuumsysteem 

Hoe vaak ben je ziek en hoe snel herstel jij hiervan?

3. Ademhaling 

Iets wat je de hele tijd doet, maar heb je er wel eens over nagedacht of je dit wel goed doet? Adem jij via je neus of via je mond?

4. Stress

Leer omgaan met stress

5. Slaap

Wil jij elke dag uitgerust wakker worden? Wij helpen jou daarbij in slechts 4 weken

6. Bewegen 

"Heb jij voldoende energie om dagelijks te bewegen of te sporten?"

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 462 EUR
Vandaag slechts: €199,95

 In 4 weken genoeg energie om te kunnen sporten!

Beheers alle 6 domeinen voor meer energie, betere slaap, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht - zonder te hoeven sporten.


Dit is wat je kunt verwachten:

  • Meer energie om over 4 weken te gaan sporten 
  • Gewicht verlies zonder calorieën te tellen 
  • Elke week een afspraak met mij als Health coach 

Het Health Coaching 4-weken traject is dé manier om gezonder te leven en je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, zelfs als je momenteel weinig energie hebt om te sporten. Bij dit traject krijg je 1-op-1 coaching van mij, Stan Anneveldt, op mijn kantoor. We nemen de tijd om te kijken naar de klachten die jij ervaart en werken hier samen aan, om jouw energieniveau te verhogen.Elke dag willen mensen gewicht verliezen en meer energie maar lukt het niet om door te zetten vanwege de hoeveelheid klachten die ze ervaren....

  • Deelnemers voelen zich gezonder en lekkerder in hun lichaam
  • Lichamelijke pijntjes verminderen of trekken helemaal weg
  • Deelnemers hebben meer energie en een betere nachtrust
  • Rug-, nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
  • Deelnemers vallen af en maken gemakkelijker bewuste en gezonde keuzes
  • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer energie.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.