5 Gezonde snacks voor op je werk

5 gezonde snacks voor op het werk

 

  • Een eiwit reep
  • Rijst waffels met plakjes kipfilet
  • Volkoren crackers met rosbief
  • Magere yoghurt met een handje bosbessen
  • Stuk fruit

 

We willen allemaal resultaat behalen in de sportschool maar, dit is afhankelijk van hoe de hoeveelheid voeding die je binnenkrijgt. De meest gemaakte foute met voeding zijn slechte tussendoortjes. We kopen snel eten bij het tank station of op het werk. Maar helaas zijn dit niet de juiste producten.   Om dit te voorkomen is het heel belangrijk de juiste boodschappen te kopen en je voorbereiden op de dag. Neem je eten mee als je even van huis gaat om verkeerde keuzes te voorkomen.

 

 

Je kan bijvoorbeeld een eiwitreep meenemen, die zitten vol met eiwitten per reep zit er minimaal 15 gram eiwit! Rijst wafels met kipfilet is ook een goede optie, in kipfilet zit ook veel eiwit en is laag in calorieën. Volkoren crackers met rosbief In 1 stuk volkoren cracker van Wasa zitten 43 kilocalorieën. 1 stuk volkoren cracker staat voor 11 gram. Deze hoeveelheid volkoren cracker bevat 1,2 gram eiwit en 0,3 gram vet waarvan 0,1 gram verzadigd vet is.

In 100 gram gebraden rosbief zitten 123 kilocalorieën. Deze hoeveelheid gebraden rosbief bevat 26 gram eiwit en 2,7 gram vet waarvan 1,2 gram verzadigd vet is.

 

Magere yoghurt met bosbessen is een goeie optie voor het afvallen, magere yoghurt bevat weinig calorieën waardoor je makkelijker je calorieën doel behaald. In 150 gram yoghurt zitten maar 59 kcal en 6,1 gram eiwit! In 100 gram bosbessen zitten 30 kcal.

 

Een banaan of appel kan je zo kopen in de winkel, deze is dan ook makkelijk voor onderweg of tijdens je werk of school. In een banaan van 165 gram zitten 152 kcal per grote banaan. In een appel van 135 gram zitten 76 kcal per appel.


 
Reactie plaatsen