Personal voeding coaching

Online coaching

Meer informatie 

Voeding

Voedingsschema speciaal voor jou

online voeding

Training

Trainingsschema afgestemd op je doelstelling 

online afvallen

Mindset

Verbeter je mindset en behaal 100% resultaat met onze coaching

online afvallen

Bespaar twijfels en haal meer resultaat

 • Creëer meer resultaat met minder inspanning  Wij maken het klanten makkelijker om fitter, energieker en krachtiger te worden. Plan samen met je coach elke week je voeding en trainingsschema in 
 • Wij nemen alles uit handen op het gebied van voeding, training en mindset 
 • Persoonlijk voedingsschema, 1700+ recepten, boodschappenlijstje (of thuisbezorgd), chatfunctie, statistieken en meer. Bereik makkelijker dan ooit je doel!
 • Elke week een online afspraak met je coach zodat je niet in je oude patroon valt en binnen de afgesproken tijd op je streefgewicht zit 


Ben jij klaar voor een fitter en krachtiger leven?

Merk je dat je niet meer verder komt met afvallen, of dat je steeds net niet je doel behaald?
Met personal voeding coaching heb je elke week een afspraak op met jou coach. Tijdens dit coaching moment gaan jullie samen werken aan je voedingspatroon en zal er elke week een InBody lichaamsanalyse gedaan worden. Hierin kun je precies zien hoe het er nu voor staat met je lichaam en waar verandering in moet komen.


1x per week reflecteren en nieuwe mini doelen stellen zorgt voor 95% meer kans van slagen met gewicht verliezen. Waarom blijf je het elke keer opnieuw proberen en pak je het probleem niet bij de wortel aan. Wij als specialist in gewicht verliezen kunnen je laten inzien wat jij moet aanpassen om wel je mindset in de goede richting te krijgen, met betrekking tot de juiste voeding en gezonde leefstijl. Elke top atleet heeft een coach. Dus wil jij resultaten? Zoek een coach om je in de juiste richting te sturen.

Ontdek de Voeding coaches

Brent van der Putten

Personal trainer/ Voeding coach
ik coach vrouwen boven de 35 naar een gezonde leefstijl. Met mijn vele jaren ervaring weet ik welke manier werkt om weer terug in shape te komen. Met personal voeding coach reflecteren we samen elke week en zorgen we dat jij straks weer lekker in je vel zit 
 • pt almere

  Jelmer Kiel

  Personal trainer/ Voeding coach

  Ik werk met een directe aanpak wat resulteert dat ik mensen fitter krijg en sterker voelen dan ze ooit hebben gedaan. Met onze voeding programma heb jij geen excuses meer om je doelstelling niet te behalen. Elke week zal ik je spreken en motiveren om gezond te leven.

 • Nordin el 

  Personal trainer/ Voeding coach

  Zelf ben ik heel veel bezig met het bouwen van een sterk en gezond lichaam. Daarom is het mijn passie om mannen te helpen met het opbouwen van krachtig en sterk lichaam. Ik zal zorgen dat je geen twijfels hebt wat je moet eten en dat je training schema precies afgestemd is op jou.

 • Wat klanten over ons zeggen

  Truus

  Zo fijn het voedingsplan ik hoef nooit meer na te denken wat we eten en het hele gezin eet mee

  online voeding

  Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

  Elke dag heb je een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. Wij houden o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

  € 199,95
  € (99,95 per 4 weken)

  Online Personal Voeding Coaching

  • 1x per week een online afspraak met je coach
  • Voeding schema op maat (veel variatie)
  • Training schema
  • Mindset coaching