pt almere

Coaching advies nodig ?

Plan een gratis strategiesessie in met één van onze coaches!

Wat brengt jou het meeste resultaat?

Na meer dan 1000 klanten geholpen te hebben om een fit lichaam te krijgen, weten we precies wat er nodig is om een succesvol coaching traject aan te bieden. Ook wij blijven fit met onze programma's.

Het is voor ieder mens mogelijk om meer te bereiken door de juiste leefstijl strategieën. Er is op dit moment alleen zo veel informatie, dat het lastig kan zijn om te weten waar jouw eerstvolgende logische stap zit. Zit het resultaat in minder koolhydraten eten? Beter trainen? Andere gewoontes? Meer cardio? Krachttraining? Minder eten? Waar moet je überhaupt beginnen?

We luisteren naar jou als persoon en kijken wat een logische eerste vervolgstap voor je is. Het doel van het gesprek is om jou een plan te geven waarmee je een leefstijl strategie hebt die voor jou werkt, in plaats van dat je continue bezig moet zijn met kleine details en steeds overstapt van plan.Video Aspect Ratio: 4:1

Compound personal training 

Unieke aanpak in personal training met coaching op het gebied van mindset

Gratis advies? Zeker iemand die iets aan me wil verkopen!

In deze tijd word je doodgegooid met "gratis strategiegesprekken" en"gratis intakegesprekken" ". Allemaal met hetzelfde doel: Nieuwe klanten werven. Eerlijk? Bij ons is dat ook het geval, maar op een andere manier dan bij veel anderen. 

Onze nummer 1 focus voor dit gesprek is dat jij een waardevol gesprek hebt waarna je weet wat een logische vervolgstap is om je doel te behalen. Mocht onze coach denken dat je geholpen zou zijn met één van onze diensten, dan geeft hij dat natuurlijk wel aan. Logisch ook, want wij kunnen je namelijk met vrijwel alle vervolgstappen helpen middels onze diensten, coaching programma's en sport abonnementen. 


Wil jij een waardevol adviesgesprek waarna je sowieso een stap verder kunt met jouw gezonde leefstijl? Klik dan op de knop hieronder om een gesprek in te plannen!

Over wat we eten hoeven we niet meer na te denken. samen zijn we al meer dan 30 kg kwijt 

personal training duo

Jenniffer & John 

Ik kijk elke week uit naar personal training bij Compound 

mindset coaching
Olaf 

Mijn energie niveau is zo verbeterd!

de stok achter de deur had ik echt nodig 

almere personal coaching

Veronica